Hello Zuidas works towards an attractive Zuidas for everyone.

Interview with Hermann Spatt, general manager nhow Amsterdam RAI hotel

Mister nhow opens new cultural hotspot in Zuidas Hermann Spatt, general manager nhow Amsterdam RAI hotel

Download the City Map

Wie zit waar in Zuidas? Download hier de City Map met daarop alle Hello Zuidas members!

Agenda

Aankomende evenementen
In2motivation Introduction to NLP

Introduction to NLP for developing mindset, breaking patterns and being more successful

Carrière Coach Café

Stel, je loopt momenteel vast in je werk of privé. Misschien weet je ook nog niet precies waar het ‘m nou precies in zit of w...

Jumping Amsterdam

Op donderdag 23 januari barst het mooiste paardensportevenement van Nederland weer los in RAI Amsterdam. Tijdens Jumping Amst...

Hello Zuidas Magazine

Zes keer per jaar geeft Zuidas Publishers het Hello Zuidas Magazine uit. Dit magazine wordt gratis overal in Zuidas en in alle winkelstraten van Amsterdam Zuid verspreid. De oplage van Hello Zuidas is 20.000. Members en niet members hebben de mogelijkheid om te adverteren in het blad. Als u daar meer informatie over wil, kunt u contact opnemen via info@zuidaspublishers.nl.

Lees meer

Hello Zuidas App

Hello Zuidas App geeft informatie over alles wat er in de Zuidas gebeurt: het laatste nieuws, evenementen, horeca, winkels en nog veel meer!

Zuidas ontwikkelt zich snel, van een high-end business district naar een volgroeide en diverse Amsterdamse buurt met hoogwaardige woonvoorzieningen en met internationaal toonaangevende bedrijven en educatieve instellingen binnen handbereik. Grootschalige innovatie van de infrastructuur zal de komende jaren leiden tot de ontwikkeling van Zuidas als nieuw stadscentrum van Amsterdam, minder dan tien minuten verwijderd van Schiphol en Amsterdam CS.

Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app