Hello Zuidas works towards an attractive Zuidas for everyone.

Agenda

Aankomende evenementen
Expat Cinema Meet-up: Sick of Myself

At Rialto VU we regularly organise expat meet-ups in which we watch recent foreign language films with English subtitles, and...

Happy Hours: 2 for 1

Every Friday between 16:00 and 18:00

Outdoor event Molteni&C

Ontdek de nieuwe Outdoor Collection tijdens een bezoek van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april en Molteni&C trakteert...

Hello Zuidas Magazine

Zes keer per jaar geeft Zuidas Publishers het Hello Zuidas Magazine uit. Dit magazine wordt gratis overal in Zuidas en in alle winkelstraten van Amsterdam Zuid verspreid. De oplage van Hello Zuidas is 20.000. Members en niet members hebben de mogelijkheid om te adverteren in het blad. Als u daar meer informatie over wil, kunt u contact opnemen via info@zuidaspublishers.nl.

Lees meer

Hello Zuidas App

Hello Zuidas App geeft informatie over alles wat er in de Zuidas gebeurt: het laatste nieuws, evenementen, horeca, winkels en nog veel meer!

Zuidas ontwikkelt zich snel, van een high-end business district naar een volgroeide en diverse Amsterdamse buurt met hoogwaardige woonvoorzieningen en met internationaal toonaangevende bedrijven en educatieve instellingen binnen handbereik. Grootschalige innovatie van de infrastructuur zal de komende jaren leiden tot de ontwikkeling van Zuidas als nieuw stadscentrum van Amsterdam, minder dan tien minuten verwijderd van Schiphol en Amsterdam CS.

Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app