We Canteen Central: online jouw lunch bestellen

We Canteen is sinds deze week gestart met het pickup & delivery concept ‘We Canteen Central’. Met We Canteen Central kun je gemakkelijk online de lunch bestellen met een keuze voor pickup of bezorging in één van de WTC torens.

We Canteen Central zorgt voor gemak en veiligheid in een normaal drukbezochte omgeving zoals de Zuidas. Met We Canteen Central richt We Canteen zich op de toekomst van catering. Je bent als gast één druk op de knop verwijderd van een horeca waardige lunch op kantoor!

Online jouw lunch bestellen
Ga naar www.wecanteencentral.nl en bestel jouw lunch online. Kies voor delivery in één van de WTC torens en voor pickup bij het pickup point op de hoek van het Mathijs Vermeulenpad. Vanaf de ingang van toren A loop je langs de terrassen, richting Station Zuid en om de hoek vind je het pickup point.

*NEWSFLASH*
Vanaf 6 juli zijn de lokale ondernemers weer terug in het We Canteen foodcourt! Naast de take-away in het foodcourt, zullen de warme maaltijden van lokale ondernemers ook online te bestellen zijn via We Canteen Central.

Wil jij weten wie er volgende week in het foodcourt staan? Volg het via tastewtc.nl of de social media kanalen.
Facebook: We Canteen WTC Amsterdam
Instagram: wecanteen_wtc

We Canteen foodcourt & We Canteen Central zijn beiden geopend van 11:00u tot 14:00u.