Hello Zuidas zoekt een Community Manager!

Hello Zuidas zoekt een Community Manager!

Hello Zuidas 

Hello Zuidas is de gebiedsmanagement organisatie van Zuidas. Wij vertegenwoordigen ruim 250 publieke en private partijen in het gebied. Op de Amsterdamse Zuidas wordt volop gebouwd aan nieuwe woningen, kantoren en voorzieningen. Een nieuw station is aanbouw en de ondertunneling van de A10 gaat door. Hello Zuidas zet zich in voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor (internationale) ondernemingen, kennisinstellingen en wonen. Onze vijf pijlers zijn: levendigheid, diversiteit & inclusie, duurzaamheid & wonen, openbare ruimte & veiligheid en mobiliteit & bereikbaarheid. Bij Hello Zuidas werk je in een dynamische omgeving met leuke collega’s en met diverse memberorganisaties.

Community Manager

Mensen maken de stad. Hello Zuidas bouwt mee aan een bruisende online en offline community. Je bent een verbindende factor tussen vele partijen in het gebied en neemt de leiding in de marketingcommunicatie van Hello Zuidas. Via onze uitstekende communicatiekanalen waaronder magazine, app, socials en website geef je invulling aan de toekomst van Zuidas. Intussen ben je nauw in contact met horeca, maatschappelijke voorzieningen, retail, cultuuraanbod en organisatoren van evenementen. Zo word je voorzitter van het Horeca & Retail Netwerk, secretaris van de Zuidas Ondernemerscommissie, lid van de redactieadviesraad van het Hello Zuidas magazine en ga je de Zuidas Duurzaamheidsprijs coördineren. Je zal vaak teksten gaan schrijven voor artikelen, mailings, uitnodigingen en social media uitingen.


Wat zoeken wij:

  • WO / HBO denk- en werkniveau
  • Je beschikt over 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en/of vakgebied zoals marketing, communicatie of journalistiek;
  • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een vlotte pen;
  • Je hebt belangstelling in stedelijke ontwikkeling;
  • Je bent creatief, initiatiefrijk en een bruggenbouwer;
  • Je hebt ervaring met diverse media en evenementenorganisatie;
  • Wanneer je ervaring hebt met CRM, CMS en vormgeving is dat een pré;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
  • Je hebt een brede algemene ontwikkeling.

Wat bieden wij:

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor 4 dagen per week. Je staat aan de basis van nieuwe samenwerkingsverbanden in een nieuw stuk stad. Waar jij verantwoordelijk bent voor de marketingcommunicatie en community building. Hello Zuidas houdt kantoor in het hart van de Zuidas in het WTC Amsterdam.
 

Contactinformatie:

Heb jij interesse in stedelijke ontwikkeling, een ‘hands-on’ instelling en creatieve vaardigheden? Dan komen we graag met je in contact. Voor meer informatie bel 020-333 74 41. Wil je solliciteren mail dan je motivatie en C.V. z.s.m. naar servicepoint@hellozuidas.com ter attentie van Angela Ham, HR manager Hello Zuidas.