ZuidPlus

Meijerslaan 3, Amstelveen

4.3/ 5

ZuidPlus is het consortium van de bedrijven Fluor, HOCHTIEF en Heijmans, dat de komende jaren werkt aan het project Zuidasdok. Dit is momenteel één van de grootste infraprojecten van Nederland. Het project is een samenwerking van Rijkswaterstaat, ProRail en de Gemeente Amsterdam. Zij vormen samen onze opdrachtgever. Lees verder

ZuidPlus is het consortium van de bedrijven FluorHOCHTIEF en Heijmans, dat de komende jaren werkt aan het project Zuidasdok. Dit is momenteel één van de grootste infraprojecten van Nederland. Het project is een samenwerking van Rijkswaterstaat, ProRail en de Gemeente Amsterdam. Zij vormen samen onze opdrachtgever.

ZuidPlus is in oktober 2015 gestart met de tenderfase. Op 19 januari 2017 is de aanbesteding voorlopig aan ons gegund. Een maand later vond de definitieve gunning en ondertekening van het contract plaats. In de afgelopen maanden zijn we gegroeid naar een projectorganisatie met ongeveer 500 medewerkers.

ZuidPlus werkt op dit moment aan het ontwerp. Voor de realisatiefase van het project zijn we nu op zoek naar werkvoorbereiders en uitvoerders. Heeft u relevante werkervaring of een afgeronde HBO- of WO-opleiding Civiele Techniek en wilt u op dit uitdagende project werken? Stuur dan een mail naar recruitment@zuidplus.amsterdam of neem contact op met de recruitmentafdelingen van Fluor, HOCHTIEF of Heijmans.

Ook biedt ZuidPlus stageplaatsen aan studenten van de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Inholland in Diemen. Er komen met name stageplaatsen beschikbaar op het gebied van civiele techniek (Built Environment) voor de ontwerp- en werkvoorbereidingsafdelingen. ZuidPlus biedt ook mogelijkheden voor stages op het gebied van kwaliteitsmanagement, logistiek, communicatie, omgevingsmanagement, HR, inkoop, finance en veiligheid (HSSE). Heb je interesse? Stuur dan een mail naar recruitment@zuidplus.amsterdam.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.