PropertyNL

Stadsplateau 4, Utrecht

1/ 5

PropertyNL is dé onderzoeksorganisatie en uitgeverij op het gebied van commercieel vastgoed en de woningmarkt in Nederland. Het eigen onderzoek is de basis voor gedegen en gevarieerde publicaties. PropertyNL brengt nieuws, rapporten en onderzoeksresultaten via verschillende kanalen, zowel via print als digitaal. Daarnaast zijn zij de organisator van de PropertyNL Lounge, een dertigtal bijeenkomsten met actuele en relevante onderwerpen en sprekers die er toe doen. Verder zijn zij trots producent van de Who’s Who, de meest complete database vastgoedprofessionals, overzichtelijk in beeld gebracht in een eenvoudig te gebruiken online zoekmachine en in een handzaam naslagwerk. Lees verder

PropertyNL is dé onderzoeksorganisatie en uitgeverij op het gebied van commercieel vastgoed en de woningmarkt in Nederland. Het eigen onderzoek is de basis voor gedegen en gevarieerde publicaties. PropertyNL brengt nieuws, rapporten en onderzoeksresultaten via verschillende kanalen, zowel via print als digitaal. Daarnaast zijn zij de organisator van de PropertyNL Lounge, een dertigtal bijeenkomsten met actuele en relevante onderwerpen en sprekers die er toe doen. Verder zijn zij trots producent van de Who’s Who, de meest complete database vastgoedprofessionals, overzichtelijk in beeld gebracht in een eenvoudig te gebruiken online zoekmachine en in een handzaam naslagwerk.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.