De Nieuwe Poort

Claude Debussylaan 2, Amsterdam

4.1/ 5

De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting en inspiratie, open voor iedereen. Naast koffie, lunch, borrel en diner, krijg je ontspanning en inspiratie geserveerd. De Nieuwe Poort maakt je hoofd leeg met live muziek, vult je gedachten met kunst en poëzie en prikkelt je geest met lezingen en debatten. Zowel met kortlopende programmering als met langdurige platforms wil De Nieuwe Poort een plek zijn van dialoog, verbinding én verandering. De Nieuwe Poort is een social enterprise. Dat betekent dat er met oog voor onze naasten wordt gewerkt. Een van de manieren waarop dat wordt gedaan is door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een opstap te geven. Zo is het restaurant tevens een opleidingskeuken en lopen er veel mensen rond met een bijzonder verhaal. Lees verder

De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting en inspiratie, open voor iedereen. Naast koffie, lunch, borrel en diner, krijg je ontspanning en inspiratie geserveerd. De Nieuwe Poort maakt je hoofd leeg met live muziek, vult je gedachten met kunst en poëzie en prikkelt je geest met lezingen en debatten. Zowel met kortlopende programmering als met langdurige platforms wil De Nieuwe Poort een plek zijn van dialoog, verbinding én verandering. De Nieuwe Poort is een social enterprise. Dat betekent dat er met oog voor onze naasten wordt gewerkt. Een van de manieren waarop dat wordt gedaan is door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een opstap te geven. Zo is het restaurant tevens een opleidingskeuken en lopen er veel mensen rond met een bijzonder verhaal.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.