Partou Kinderopvang

Strawinskylaan 1771, Amsterdam

5/ 5

De babygroep, verticale groep en peutergroep zijn ruim ingedeeld, met leeftijdsgerichte ontdekmaterialen, maar ook plekken om even tot rust te komen. Hier kunnen ze zich heerlijk en veilig ontspannen. Lees verder

De babygroep, verticale groep en peutergroep zijn ruim ingedeeld, met leeftijdsgerichte ontdekmaterialen, maar ook plekken om even tot rust te komen. Hier kunnen ze zich heerlijk en veilig ontspannen.

De baby- en verticale groep grenzen aan onze buitenruimte. Deze is ook leeftijdsgericht ingedeeld. De allerkleinste kunnen rustig op hun eigen plekje liggen ontdekken, terwijl de lopers op ontdekkingstocht gaan in onze tuin. Ook is dit de plek om je als kind uit te leven op de fiets of met de step. Ook heerlijk heen en weer rennen of met een bal rollen zijn onze dagelijkse bezigheden.

Onze activiteiten zijn zeer divers: Via een maandelijkse planning creëren we dagelijks verschillende activiteiten. Elke dag besteden we aandacht aan muziek-, lees- en bewegingsactiviteiten. Dagelijks laten we aan ouders zien wat we hebben gedaan. Terwijl de baby’s eerste handelingen ontdekken, leren de peuters spelenderwijs o.a. nieuwe woordjes, kleuren, vormen en cijfers.