Nannies Nursery

Fred. Roeskestraat 71F, Amsterdam

5/ 5

Gelegen in het hart van de levendige Zuidas in het zuiden van Amsterdam, biedt Nannies Nursery een oase van rust binnen een drukke, zakelijke omgeving. Nannies Nursery is een hoogwaardige kinderopvang met een focus op kwaliteit, liefde, zorg en flexibiliteit. We bieden dagopvang voor kinderen in de leeftijd van twee maanden tot dertien jaar. Tegenwoordig zijn mensen altijd bezig met hun carrières, zorg voor de kinderen, studies, sport en – natuurlijk – hun sociale leven te balanceren. Nannies Nursery wil je hierbij helpen zodat je meer ‘quality time’ met je kind kunt doorbrengen. We voorzien in jouw behoeften! Lees verder

Gelegen in het hart van de levendige Zuidas in het zuiden van Amsterdam, biedt Nannies Nursery een oase van rust binnen een drukke, zakelijke omgeving. Nannies Nursery is een hoogwaardige kinderopvang met een focus op kwaliteit, liefde, zorg en flexibiliteit. We bieden dagopvang voor kinderen in de leeftijd van twee maanden tot dertien jaar. Tegenwoordig zijn mensen altijd bezig met hun carrières, zorg voor de kinderen, studies, sport en – natuurlijk – hun sociale leven te balanceren. Nannies Nursery wil je hierbij helpen zodat je meer ‘quality time’ met je kind kunt doorbrengen. We voorzien in jouw behoeften!

We bieden: warme ‘organic’ vegetarische lunch, een wasfaciliteit, haal- en brengservice, goed opgeleide en liefdevolle nannies, zorg-op-maat en veel meer.

Frisse lucht, beweging, verbeterde hersenontwikkeling en motoriek, meer aandacht voor de natuur.. Slechts een paar redenen waarom buitenspelen zo gezond is! We hebben een prachtige tuin die erg groot is naar Amsterdamse standaarden. De vele bloemen en planten leveren een prachtige omgeving waar je kind graag zal spelen. De kleinsten hebben een veilige plek om rond te kruipen en ‘de babytuin’ te ontdekken. Onze tuin biedt onze peuters genoeg mogelijkheden te rennen, te klimmen en te klauteren. Buitenspelen draagt bij aan de ontwikkeling van de motoriek van uw kind en de zintuiglijke vaardigheden.