Miles Building

George Gershwinlaan 101, Amsterdam

Met het ontwerp van Miles Building heeft de architect geprobeerd de kenmerken en kwaliteiten van een villa te vertalen naar gestapelde woningbouw. Villa’s ontlenen hun populariteit aan de wijze waarop ze zijn volgroeid met de vrije ruimte eromheen. Bij Miles Building is deze kwaliteit terug te vinden in de manier waarop het gebouw is georiënteerd op haar omgeving. Zo heeft Miles Building twee gezichten: een bedrijvige en een rustige zijde. Lees verder

Met het ontwerp van Miles Building heeft de architect geprobeerd de kenmerken en kwaliteiten van een villa te vertalen naar gestapelde woningbouw. Villa’s ontlenen hun populariteit aan de wijze waarop ze zijn volgroeid met de vrije ruimte eromheen. Bij Miles Building is deze kwaliteit terug te vinden in de manier waarop het gebouw is georiënteerd op haar omgeving. Zo heeft Miles Building twee gezichten: een bedrijvige en een rustige zijde.


George Gershwinlaan 101, 1082 LS Amsterdam

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.