European Language Centre BV

Van Leijenberghlaan 197 C, Amsterdam

Heeft u een nieuwe baan of wilt u in uw huidige functie beter kunnen communiceren met uw buitenlandse collega’s? Wat uw reden ook is om een taal te leren, European Language Centre heeft de taaltraining die bij ú past. Lees verder

Taaltraining voor de zakelijke professional
Heeft u een nieuwe baan of wilt u in uw huidige functie beter kunnen communiceren met uw buitenlandse collega’s? Wat uw reden ook is om een taal te leren, European Language Centre heeft de taaltraining die bij ú past.

Wij stellen trainingen samen voor zowel beginners als gevorderden. Van al onze trainingen zijn varianten beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep. Bijvoorbeeld Engels voor HR-managers, Frans voor IT-professionals en Duits voor exportmanagers.

Door onze kundige en gerichte aanpak kunnen wij u een taaltraining aanbieden die precies aansluit op uw doelstellingen. Onze taaltrainers zijn native speakers (de taal die u leert is hun moedertaal), spreken goed Nederlands en zijn ervaren in het lesgeven aan professionals.

Wij kennen geen wachtlijsten. U kunt op ieder gewenst moment met de training beginnen.

U kunt voor een Taaltraining op Maat terecht op ons instituut, op de Van Leijenberghlaan 197 in Amsterdam, vlakbij de Zuidas. Onze ruime en rustige lesruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten. Wij zijn zeer goed bereikbaar, zowel per auto als per trein of metro. Komt u met de auto, dan is er voldoende parkeergelegenheid.