Restaurant As

Pr. Irenestraat 19, , Amsterdam

4.2/ 5

Restaurant As middenin het schitterende Beatrixpark grenzend aan de RAI op een steenworp afstand van het WTC en de Beethovenstraat. "Wij werken met authentieke ingrediënten uit de regio, van kleinschalige producenten en leveranciers die onze ideeën over smaak, kwaliteit en duurzaamheid delen. Onze keuken heeft een open verbinding met buiten, dus iedere dag opnieuw beïnvloedt het weer onze keuzes." Lees verder

Restaurant As middenin het Beatrixpark grenzend aan de RAI op een steenworp afstand van het WTC en de Beethovenstraat. "Wij werken met authentieke ingrediënten uit de regio, van kleinschalige producenten en leveranciers die onze ideeën over smaak, kwaliteit en duurzaamheid delen. Onze keuken heeft een open verbinding met buiten, dus iedere dag opnieuw beïnvloedt het weer onze keuzes."

Het interieur, in het voormalige kapel van het Rooms Katholieke Sint Nicolaas lyceum, is sfeervol en karakteristiek. Met nissen voor gezelschappen tussen de 6 en 12 personen, perfect voor een (zakelijk) gesprek of een viering met lunch of diner. Het restaurant is vanaf 40 tot 120 personen ook geschikt voor een diner op maat. Voor meer info graag contact opnemen met Deborah Schilperoort: deborah@restaurantas.nl.

  • Cash, Maestro
  • Beethoven