citizenM

Pr. Irenestraat 30, Amsterdam

4.4/ 5

Dit rookvrije hotel beschikt naast een restaurant over een bar / lounge en een koffiebar / café. Wifi in gemeenschappelijke ruimtes is gratis. Je vindt er ook koffie/thee in de gemeenschappelijke ruimte, een magnetron in de gemeenschappelijke ruimte en een businesscentrum. Alle kamers zijn geluiddicht en beschikken elk over wifi en een haardroger. Het entertainment wordt verzorgd door een smart-tv met kabelzenders, maar geniet ook van voorzieningen als Netflix en een regendouche. Lees verder

Dit rookvrije hotel beschikt naast een restaurant over een bar / lounge en een koffiebar / café. Wifi in gemeenschappelijke ruimtes is gratis. Je vindt er ook koffie/thee in de gemeenschappelijke ruimte, een magnetron in de gemeenschappelijke ruimte en een businesscentrum. Alle kamers zijn geluiddicht en beschikken elk over wifi en een haardroger. Het entertainment wordt verzorgd door een smart-tv met kabelzenders, maar geniet ook van voorzieningen als Netflix en een regendouche.

  • 100 - 250 personen
  • Airco, Bar (na)borrelen, Reserveren mogelijk, WiFi
  • Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Beethoven

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.