Holiday Inn Amsterdam

De Boelelaan 2, Amsterdam

4/ 5

Vanaf het Holiday Inn Amsterdam, dicht bij RAI Amsterdam, zijn Schiphol en bezienswaardigheden eenvoudig te bereiken. Met de trein bent u snel op Schiphol en de metro brengt u in 15 minuten bij de Dam. Profiteer van een comfortabele accommodatie en gratis wifi in het 264 kamers tellende hotel. Vanaf het nabijgelegen metrostation RAI en treinstation Amsterdam Zuid kunnen zakelijke reizigers en toeristen overal komen. Lees verder

Vanaf het Holiday Inn Amsterdam, dicht bij RAI Amsterdam, zijn Schiphol en bezienswaardigheden eenvoudig te bereiken. Met de trein bent u snel op Schiphol en de metro brengt u in 15 minuten bij de Dam. Profiteer van een comfortabele accommodatie en gratis wifi in het 264 kamers tellende hotel. Vanaf het nabijgelegen metrostation RAI en treinstation Amsterdam Zuid kunnen zakelijke reizigers en toeristen overal komen.

De 264 ruime en lichte kamers van het hotel met schitterend uitzicht bieden ruimte aan vier personen – heel geschikt dus voor gezinnen. 

In 15 minuten wandelt u naar RAI Amsterdam, het World Trade Centre en zakendistrict Zuidas. In het hotel bieden elf lichte vergaderruimten ruimte aan 450 mensen voor evenementen en conferenties. Na het werk kunt u genieten van een koffie of biertje, met eventueel een heerlijke burger bij ons Open Lobby Restaurant & Bar.

  • Airco, Bar (na)borrelen, Eigen parkeerplaats, Rolstoeltoegankelijk, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, WiFi
  • Maestro, Mastercard, Visa, American express
  • Vivaldi

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.