Doppio

Gustav Mahlerlaan 16, Amsterdam

4.4/ 5

Deze alom bekende espressobar is gevestigd aan Gustav Mahlerlaan, middenin de dynamische Zuidas. Een moment van rust binnen, terwijl het internationale woon-, werk- en recreatieverkeer aan je voorbijtrekt. Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken, gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. Aan de lange leestafel kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. Kortom, bij Doppio kun je binnenstappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Lees verder

Deze alom bekende espressobar is gevestigd aan Gustav Mahlerlaan, middenin de dynamische Zuidas. Een moment van rust binnen, terwijl het internationale woon-, werk- en recreatieverkeer aan je voorbijtrekt. Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken, gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. Aan de lange leestafel kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. Kortom, bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken.

  • Koffie, lunch & lekkers
  • WiFi
  • Cash, Mastercard, Visa
  • Mahler

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.