Welkom!

Keienbergweg 12, Amsterdam

Welkom! - Uw bezoekbeleving door Securitas Lees verder

Uw bezoekbeleving: elk contactmoment telt


Van de hostess bij ontvangst, verlichting in de vergaderruimte tot de kunst in uw lobby: bezoekbeleving is de optelsom van alle contactmomenten binnen uw organisatie. Welkom! geeft ieder contactmoment een unieke betekenis die feilloos aansluit op uw imago en doelstellingen.

Uw bedrijfsvoering, uw communicatie, uw pand, uw collega’s en talloze andere aspecten beïnvloeden het imago. Een goed imago versterkt het beeld dat uw doelgroep heeft van uw producten en diensten. Dat resulteert in een hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Daarmee draagt het bij aan het succes en rendement van uw bedrijf.

Het welkome gevoel vormt de bezoekbeleving

Om het imago van uw bedrijf positief te beïnvloeden is een bezoekbeleving die naadloos aansluit op uw identiteit een vereiste. Zo beïnvloeden we het gevoel dat uw gast heeft tijdens zijn bezoek en zorgen we er voor dat dit ook na vertrek bijblijft.

De bezoekbeleving, de ontvangst, het verblijf en het vertrek van uw gast, kent naast het contact met uw gastvrouw nog 120 andere contactmomenten. De ontvangst alleen kent al 55 contactmomenten die uw gast welkom heten. Zo wordt een professioneel en warm welkom onder meer gevormd door het aanbieden van verschillende wachtverzachters. Het gaat echter verder dan de allereerste indruk. De vele contactmomenten tijdens het verblijf en vertrek dragen net zo bij aan de totale bezoekbeleving.

De eerste indruk of een reeds bestaand beeld wordt bevestigd, versterkt of ontkracht bij een bezoek aan uw bedrijf. Hoe is dat bij uw organisatie? Wat wilt u uitstralen en sluit uw bezoekbeleving hier op aan? Een gezellige, warme ontvangst of juist orde en zakelijkheid?

De passende bezoekbeleving vinden

Welkom! heeft jarenlange ervaring in het vinden en creëren van een passende bezoekbeleving. Welkom! kijkt samen met u naar de ontvangst, het verblijf én vertrek van uw bezoek. Met een modulair aanbod realiseren we dat deze beleving past bij uw doelstellingen, bedrijfscultuur en identiteit. Zo versterken we uw imago. Het juiste gevoel benadrukken en de juiste indruk achterlaten bij uw bezoek, dat is de kern van Welkom!

Interesse? Neem dan contact met ons op via 088 322 1200. 


  • Auto, Fiets