The Office Operators UN Studio

Parnassusweg 819, Amsterdam

3.8/ 5

De UN Studio, onze locatie op de Amsterdamse Zuidas, is een van de architectonische hoogstandjes gelegen langs de A10 en zeer herkenbaar door zijn spierwitte gevel, bijzondere lijnenspel en het gebruik van veel glas en staat hier middenin! Volledig ingerichte kantoren, flexwerkplekken, vergaderruimtes en social areas; dit business center heeft het allemaal! De glazen wanden van de kantoren maken deze locatie heel licht en transparant. De moderne inrichting maakt de UN Studio tot een verfrissende en luxe kantoorlocatie. Lees verder

De UN Studio, onze locatie op de Amsterdamse Zuidas, is een van de architectonische hoogstandjes gelegen langs de A10 en zeer herkenbaar door zijn spierwitte gevel, bijzondere lijnenspel en het gebruik van veel glas en staat hier middenin! Volledig ingerichte kantoren, flexwerkplekken, vergaderruimtes en social areas; dit business center heeft het allemaal! De glazen wanden van de kantoren maken deze locatie heel licht en transparant. De moderne inrichting maakt de UN Studio tot een verfrissende en luxe kantoorlocatie.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.