OVG Real Estate

Gustav Mahlerlaan 2970, Amsterdam

OVG is het grootste Real Estate Technology bedrijf in Nederland, met sterke wortels in Duitsland en zojuist gestart in de Verenigde Staten. Zij ontwikkelen intelligente, high-tech kantoorgebouwen, altijd met een duurzaam karakter. Hun missie is om gezondere werk-, leef- en leeromgevingen te creëren door de toepassing van slimme technologie. Vanuit deze visie verleggen zij telkens weer opnieuw de grenzen en blijven zij continu innoveren. Lees verder

OVG is het grootste Real Estate Technology bedrijf in Nederland, met sterke wortels in Duitsland en zojuist gestart in de Verenigde Staten. Zij ontwikkelen intelligente, high-tech kantoorgebouwen, altijd met een duurzaam karakter. Hun missie is om gezondere werk-, leef- en leeromgevingen te creëren door de toepassing van slimme technologie. Vanuit deze visie verleggen zij telkens weer opnieuw de grenzen en blijven zij continu innoveren.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.