Nouryon

P.O. Box 75730 , Amsterdam

Nouryon concentreert zich op essentiële chemie voor een ongelofelijk aantal toepassingen en klanten over de hele wereld. Jij en je familie gebruiken elke dag producten van ons. Je vindt ze in voedsel, medicijnen, landbouw, bouwmaterialen, en bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen. Hierbij staan veiligheid en duurzaamheid voorop, en samen met onze klanten, universiteiten en andere partners proberen wij iedere dag producten op een slimmere en efficiëntere manier te maken. Lees verder

Nouryon concentreert zich op essentiële chemie voor een ongelofelijk aantal toepassingen en klanten over de hele wereld. Jij en je familie gebruiken elke dag producten van ons. Je vindt ze in voedsel, medicijnen, landbouw, bouwmaterialen, en bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen. Hierbij staan veiligheid en duurzaamheid voorop, en samen met onze klanten, universiteiten en andere partners proberen wij iedere dag producten op een slimmere en efficiëntere manier te maken.

Wij zijn in meer dan 80 landen actief, en tot onze portfolio van toonaangevende merken behoren namen als JOZO, Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol. In Nederland hebben we fabrieken in Arnhem, Delfzijl, Geleen, Hengelo, Herkenbosch en Rotterdam. In Deventer doen we onderzoek naar chemicaliën voor onze wereldwijde activiteiten. Kantoren voor ingenieurs, contact met klanten en andere zakelijke dienstverlening en management bevinden zich in Arnhem en Amsterdam.

In totaal bedienen meer dan 2500 werknemers in Nederland onze interne en externe klanten. Ze spelen een actieve rol in hun lokale gemeenschappen, ook via sociale programma's met actieve werknemersbetrokkenheid en sponsoring.

Nouryon is altijd op zoek naar nieuw talent om onze producten te ontwikkelen, te maken en te verkopen en onze veiligheid en duurzaamheid verder te verbeteren.