APG

Gustav Mahlerplein 3, Amsterdam

1.8/ 5

APG werkt aan een zo goed mogelijk pensioen voor 4,5 miljoen mensen in Nederland. Dit doen we voor iedereen in de sectoren onderwijs, overheid, bouw, schoonmaak en glazenwassers, woningcorporaties, energie- en nutsbedrijven, sociale werkvoorziening, medisch specialisten of architectenbureaus. Lees verder

APG werkt aan een zo goed mogelijk pensioen voor 4,5 miljoen mensen in Nederland. Dit doen we voor iedereen in de sectoren onderwijs, overheid, bouw, schoonmaak en glazenwassers, woningcorporaties, energie- en nutsbedrijven, sociale werkvoorziening, medisch specialisten of architectenbureaus. In deze sectoren ben je via je werkgever verplicht aangesloten bij een pensioenfonds. APG voert de collectieve pensioenregelingen van deze pensioenfondsen uit. En we beleggen meer dan € 450 miljard pensioengeld voor een aantal van deze pensioenfondsen. Doordat we werken voor een hele grote en diverse groep van 4,5 miljoen mensen kunnen we risico’s en kosten spreiden. Dat draagt bij aan een zo goed mogelijk pensioen voor zoveel mogelijk mensen.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.