Zuidas Businessride 2020

À Deauville

De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht met start en finish op de Zuidas in Amsterdam. De toertocht wordt georganiseerd door WereldOuders, Eurest en Reessjurts. Daag jezelf en je collega's uit en fiets mee voor WereldOuders! Lees verder

Sportieve vrijdagmiddagborrel op de Zuidas


Op vrijdag 12 juni organiseert WereldOuders, samen met Reessjurts en Eurest, de vierde editie van de Zuidas Businessride. De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht met start en finish op de Zuidas in Amsterdam. De tocht bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer en is de ideale manier om sportief je weekend te beginnen!

Het is mogelijk om individueel of samen met je collega’s in een bedrijfsteam mee te fietsen met de Zuidas Businessride. Daarnaast kun je kiezen voor deelname inclusief of exclusief lunch. De kosten voor deelname inclusief lunch zijn €45 per persoon, exclusief lunch is €37,50 per persoon. Dit jaar gaat de opbrengst van de Zuidas Businessride  gaat naar de Hotelschool van WereldOuders in Mexico. Door middel van deze opleiding worden jongeren tussen 15 en 21 jaar opgeleid tot onder andere kok, ober, barman/barvrouw en gastheer/gastvrouw. Daag jezelf en je collega's uit en fiets mee voor WereldOuders!


Voor meer informatie over de Zuidas Businessride en inschrijven klik je hier.

Over WereldOuders

WereldOuders biedt kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns-Amerika een stabiele thuisbasis, zodat ze kans hebben op een betere toekomst. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen de kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.

Op de hoogte blijven? Ga naar wereldouders.nl, like deze Facebookpagina of volg WereldOuders op Instagram.

Strawinskylaan 3003, 1077 ZX Amsterdam