Webinar Reizen en werken in Zuidas na Corona

Met onze partners in vanAtotZuidas organiseren we op 3 februari om 16:00 uur de webinar Reizen en werken in Zuidas na Corona. Lees verder

Webinar Reizen en werken in Zuidas na Corona

Datum: Woensdag 3 februari
Tijd: 16:00 – 17:00 uur

In de zomer van 2020 hebben ruim twintig werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam, met gezamenlijk ongeveer 40.000 werknemers, afspraken gemaakt over het spreiden van werktijden en vervoermiddelen tijdens en na Corona. Wie reist, kiest rustige tijden, vooral buiten de spits. Daarnaast blijft meer thuiswerken de norm. Onderdeel van de afspraken is ook dat vervoermiddelen worden afgewisseld. Zo kan een traject worden afgelegd met het openbaar vervoer, de (elektrische) fiets of (deel)auto. De afspraken leiden tot een betere bereikbaarheid, minder files of vertragingen en een schonere lucht.

Nu werken we nog thuis, maar het einde van de pandemie komt in 2021 vermoedelijk in zicht. Hoe kijken ondernemers, werkgevers en de gemeente aan tegen het nieuwe werken en reizen in Zuidas na Corona? Hoe kunnen overheid en bedrijfsleven hier in samenwerken? Hoe gaan we de afspraken van de 'Overeenkomst thuiswerken en flexibel reizen' in praktijk brengen in Zuidas?

Over deze onderwerpen gaat Menno van der valk namens Van A tot Zuidas in gesprek met Kees Noorman, directeur ORAM – Ondernemend Amsterdam, David van Traa, directeur gemeente Amsterdam Zuidas en grote werkgevers in Zuidas.

Praat mee op dinsdag 3 februari van 16:00-17:00 uur en meld je nu aan via onderstaande link.


Geef je hier op