Sustainable Urban Transitions

Circl

Slimme en duurzame steden zijn het antwoord op toenemende verstedelijking. Hoe komen we daar en wat kan het bedrijfsleven en de financiële sector doen om deze transitie te versnellen? Onze steden groeien en die trend zet voorlopig stevig door. Hoe gaat die verstedelijking samen met de ambitie van Nederland om halverwege deze eeuw bijna geen CO2 meer uit te stoten? De leefbare stad - waar je prettig woont en werkt - is het doel. Hoe we daar komen ligt nog open. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het licht blijft branden en de verwarming aangaat wanneer dat nodig is? Of hoe gaan we om met de rigoureuze ommekeer op het gebied van mobiliteit die dichtbevolkte steden vereisen? Welke rol speelt technologie bij die transities?Tijdens ‘Sustainable Urban Transitions’ staan onder anderen Joost Beunderman (ZeroZero), Cathelijne Hermans (Amsterdam Economic Board) en Edwin van Bommel stil bij deze vragen. Gedurende de dag gaan de financiële sector, het bedrijfsleven en innovatieve startups met elkaar - en met jou - in gesprek om de stad van de toekomst samen vorm te geven! Praat jij mee? Aanmelden via de site van CIRCL #sustainablitiy #transitie #congres #entrepeneurship #innovation Lees verder

Slimme en duurzame steden zijn het antwoord op toenemende verstedelijking. Hoe komen we daar en wat kan het bedrijfsleven en de financiële sector doen om deze transitie te versnellen? 

Onze steden groeien en die trend zet voorlopig stevig door. Hoe gaat die verstedelijking samen met de ambitie van Nederland om halverwege deze eeuw bijna geen CO2 meer uit te stoten? De leefbare stad - waar je prettig woont en werkt - is het doel. Hoe we daar komen ligt nog open. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het licht blijft branden en de verwarming aangaat wanneer dat nodig is? Of hoe gaan we om met de rigoureuze ommekeer op het gebied van mobiliteit die dichtbevolkte steden vereisen? Welke rol speelt technologie bij die transities?Tijdens ‘Sustainable Urban Transitions’ staan onder anderen Joost Beunderman (ZeroZero), Cathelijne Hermans (Amsterdam Economic Board) en Edwin van Bommel stil bij deze vragen. Gedurende de dag gaan de financiële sector, het bedrijfsleven en innovatieve startups met elkaar - en met jou - in gesprek om de stad van de toekomst samen vorm te geven! Praat jij mee?

Aanmelden via de site van CIRCL

#sustainablitiy #transitie #congres #entrepeneurship #innovation

Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam