Hap & Trap

Ondernemerscommissie Zuidas organiseert samen met Hello Zuidas en Rondes van Amsterdam: Hap & Trap. Lees verder

Ondernemerscommissie Zuidas organiseert samen met Hello Zuidas en Rondes van Amsterdam: Hap & Trap. Hét nieuwe culinaire wielerevenement in Zuidas vindt plaats op vrijdag 17 juni vanaf 15.00u tot in de late uurtjes! Een spektakel dat zich richt op sprinten, 250 meter fietsen, dwars door de Claude Debussylaan met een finish op het Mahlerplein. Wie wordt het snelste bedrijf van Zuidas?

Zowel voor de sprinters als de niet sprinters is het feest! Naast het sportieve gedeelte staan er kraampjes van de lokale horeca- en retail. En uiteraard is er een bar, een podium en een DJ aanwezig. Zien we jou daar?

Een bedrijfsteam bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf renners (M/V). Inschrijving kost € 100 per team (excl. btw). Meerdere teams inschrijven per bedrijf is mogelijk.

Sta je liever aan de zijlijn om jouw collega’s aan te moedigen, ben je natuurlijk ook meer dan welkom. Toegang = gratis. Hello Zuidas trakteert haar members op een drankje en een hapje. Geef je daarvoor hier op, dan reiken we jou ter plekke een aantal fiches uit. Let op: deze fiches zijn alleen beschikbaar voor members van Hello Zuidas.

Sprint mee met Hap & Trap

Meer informatie? Neem contact op via info@rondesvanamsterdam.nl

Foto: Bernadette Zevenhuizen