GEANNULEERD: Members meeting Hello Zuidas (Members Only)

nhow Amsterdam RAI

GEANNULEERD Lees verder

In het belang van de veiligheid en om bij te dragen aan het minimaliseren van de verdere verspreiding van het Covid-19 virus hebben we besloten de Members’ Meeting van 23 maart aanstaande niet door te laten gaan.  Met onze gastheer nhow Amsterdam RAI, directievoorzitter van het MBO College en CEO van RAI Amsterdam zien we er naar uit om u op een later moment dit jaar ter plaatse te begroeten. Wanneer daarover meer duidelijk is zullen we u informeren.

Het nieuws rondom het virus en de maatregelen daaromtrent ontwikkelt zich in rap tempo. De rijksoverheid verstrekt informatie via www.rijksoverheid.nl/coronavirus en via het informatienummer 0800-1351. U kunt hier terecht voor de laatste stand van zaken. Ook kunt u op de site van het RIVM terecht om te zien wat u zelf kunt doen om verspreiding te voorkomen. Volg daarvoor deze link. Op de website van de Belastingdienst vindt u actueel nieuws over maatregelen waar ondernemers aanspraak op kunnen doen.


Via onze website en App houden we u van zoveel mogelijk actuele ontwikkelingen in relatie tot Zuidas op de hoogte. Beschikt u over informatie die relevant is om te publiceren via onze kanalen, vernemen we dat graag. We zijn en blijven alle werkdagen bereikbaar via 020-3337441 en servicepoint@hellozuidas.com. In deze roerige tijden wensen we u sterkte toe met uw onderneming en blijf gezond.


In november sprak Zef Hemel op de eindejaar bijeenkomst van Hello Zuidas in Circl. Hij presenteerde daar zijn toekomstvisie op Amsterdam. Hij kreeg eerder de opdracht van de Burgemeester deze uit te werken in het licht van oplossingen voor het overvolle (oude) centrum van de stad. Hemel zag bijzonder veel potentie in de omgeving van de RAI en het Europaplein. 

Dit jaar is gestart met de opening van een iconisch gebouw op Zuidas: nhow Amsterdam RAI. Het hotel wil een sociaal- en multicultureel ontmoetingspunt creëren voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers. Deze visie sluit aan bij de wens om het oude centrum van Amsterdam meer te ontlasten door mensen te verleiden Zuidas (langer) te bezoeken. 

Naast nhow zijn er nog twee grote partijen die bijdragen aan de toeloop naar het Europaplein: congrescentrum RAI en het MBO College Zuid. Samen met Paul Riemens (CEO van RAI), Hermann Spatt (General Manager van nhow Amsterdam RAI) en Sonja Hoogendoorn (Directievoorzitter bij MBO College Zuid) betrekken wij de members van Hello Zuidas graag bij de toekomstplannen van grote spelers op het Europaplein. Wat kunnen nieuwe voorzieningen betekenen voor bezoekers en bewoners van de stad? En hoe zien zij de toekomst van het Europaplein? 

Europaboulevard 2b, 1078 RV Amsterdam