Members only: concert SEPTimental Ensemble bij Loyens & Loeff

Speciaal voor onze members verzorgt het SEPTimental Ensemble dinsdag 15 augustus een exclusief concert bij Loyens & Loeff. Lees verder

Speciaal voor onze members verzorgt het SEPTimental Ensemble dinsdag 15 augustus een exclusief concert bij Loyens & Loeff. Deze speciale Member Meeting is om 17.00 uur. Save the date! 

SEPTimental Ensemble is een jong en energiek kamermuziekensemble van studenten van het Conservatorium van Amsterdam die als missie een toegankelijke en verfrissende benadering van klassieke muziek op gevestigd repertoire hebben.
Het septet, opgericht in 2022, bestaat uit zeven getalenteerde en toegewijde musici die een passie delen voor de intimiteit van kamermuziek. De groep beschikt over een unieke mix van instrumenten, met een line-up bestaande uit een strijkkwartet plus een klarinet, hoorn en fagot. In de afgelopen 2 jaar heeft SEPTimental positieve bijval gekregen na hun uitvoeringen van klassiek en hedendaags kamermuziekrepertoire, met een bijzondere focus op werken van Beethoven. De groep heeft op tal van podia gestaan, onder andere in Muziekgebouw aan 't IJ en Muziekgebouw Eindhoven.

Line-Up:
Serguei Milstein, violin
Sunniva Skaug, viola
Cecilia Hutnik, cello
Iago López, double bass
Alfonso Saiz, clarinet
Guillermo Núñez, horn
Konstantin Simon, bassoon

Bekijk het SEPTimental Ensemble hierLoyens & Loeff Parnassusweg 300, 1081 LC amsterdam