MEMBERS MEETING ‘DE PULS’ (MEMBERS ONLY)

Op deze middag zal Pieter van Fulpen (senior conceptontwikkelaar VORM Ontwikkeling) samen met MVSA Architects de plannen toelichten. Projectmanager Marlies Geijsel en supervisor Ton Schaap van Gemeente Amsterdam Zuidas zullen uitleggen waarom gekozen is voor De Puls en hoe het project past binnen de totale ontwikkeling van het Kenniskwartier. Tevens is er een klankbordgroep, bestaande uit Josja van der Veer (directeur Facilitaire Campus Organisatie VU) en Michiel de Bruine (director Dutch Residentials Investments bij Bouwinvest), dat zal reflecteren op de plannen. Het geheel staat onder leiding van moderator Joris Kurk. Lees verder

Op woensdag 13 november organiseren wij een Members Meeting die geheel in het teken staat van het indrukwekkende ‘mixed use’ nieuwbouwproject ‘De Puls’ op Kavel 2A in het Kenniskwartier. Recent werd bekend dat VORM Ontwikkeling als winnaar uit de bus is gekomen bij de tenderprocedure van de gemeente. Er komt een gebouw dat wonen en werken combineert met openbare voorzieningen als een bioscoop, bowlingbaan en horeca.


Inhoudelijk programma ‘De Puls’

Op deze middag zal Pieter van Fulpen (senior conceptontwikkelaar VORM Ontwikkeling) samen met MVSA Architects de plannen toelichten. Projectmanager Marlies Geijsel en supervisor Ton Schaap van Gemeente Amsterdam Zuidas zullen uitleggen waarom gekozen is voor De Puls en hoe het project past binnen de totale ontwikkeling van het Kenniskwartier. Tevens is er een klankbordgroep, bestaande uit Josja van der Veer (directeur Facilitaire Campus Organisatie VU) en Michiel de Bruine (director Dutch Residentials Investments bij Bouwinvest), dat zal reflecteren op de plannen. Het geheel staat onder leiding van moderator Joris Kurk.


Rondleiding Nieuwe Universiteitsgebouw

De Members Meeting zal plaatsvinden in het indrukwekkende atrium van het Nieuwe Universiteitsgebouw van de VU. Dit duurzame, innovatieve en multifunctionele gebouw van 31.000 m² wordt de komende maanden in gebruik genomen. De initiële gebruikers zijn de bètaonderzoeksgroepen zoals de informatici. Op de begane grond komen een grand café en diverse publieke voorzieningen. Geïnteresseerden kunnen in het halfuur voorafgaand aan het hoofdprogramma deelnemen aan een rondleiding door dit nieuwe gebouw (optioneel).

Datum : woensdag 13 november
Rondleiding : 15.30 tot 16.00 uur
Hoofdprogramma : 16.00 tot 18.00 uur
Borrel : vanaf 18.00 uur
Locatie : Nieuwe Universiteitsgebouw, De Boelelaan 1105

Let op: dit event is alleen toegankelijk voor Hello Zuidas members!

Aanmelden voor het inhoudelijk programma kan middels dit formulier. Hierin kunt u ook aangeven of u wilt deelnemen aan de rondleiding. Hiervoor is een beperkt aantal plekken beschikbaar.