Kunstbeurs PAN Amsterdam

RAI Amsterdam

PAN Amsterdam is de ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers. Al 33 jaar staat de beurs op de Amsterdamse kunstkalender met een breed aanbod aan kunst, antiek en design van alle tijden. Maak kennis met de 110 deelnemende antiquairs, handelaren en galeristen die topkwaliteit tonen. Alle objecten die te koop worden aangeboden, zijn voorafgaand aan de opening gekeurd. Diverse commissies van in totaal circa 80 specialisten afkomstig uit musea, wetenschap en handel zien toe op het niveau van de aangeboden werken. Prijzen op Nederlands kunstbeurs variëren van €500 tot €500.000. Lees verder

PAN Amsterdam is de ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers. Al 33 jaar staat de beurs op de Amsterdamse kunstkalender met een breed aanbod aan kunst, antiek en design van alle tijden.

Maak kennis met de 110 deelnemende antiquairs, handelaren en galeristen die topkwaliteit tonen. Alle objecten die te koop worden aangeboden, zijn voorafgaand aan de opening gekeurd. Diverse commissies van in totaal circa 80 specialisten afkomstig uit musea, wetenschap en handel zien toe op het niveau van de aangeboden werken. Prijzen op Nederlands kunstbeurs variëren van €500 tot €500.000.

Europaplein 24 , 1078 GZ Amsterdam