Koken voor Kids @ home | Ronald McDonald Huis

Eet je met ons mee op 4 oktober? Op 4 oktober aanstaande organiseren Ronald McDonald Huizen Amsterdam een interactieve en feestelijke avond, die jij via livestream vanuit jouw eigen woonkamer of keuken kan bijwonen! Lees verder

Op 4 oktober aanstaande organiseren Ronald McDonald Huizen Amsterdam een interactieve en feestelijke avond, die jij via livestream vanuit jouw eigen woonkamer of keuken kan bijwonen!

Voel je voor één avond sterrenchef en bereid samen met Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**), Peter Gast (Restaurant Graphite*) en Mike Cornelissen (Restaurant Parkzicht*) een fantastisch Michelinsterren driegangendiner.

Maar dat is nog niet alles: via livestream woon je ook een wervelende en interactieve show bij, gepresenteerd door Robert ten Brink. Geniet ook van een live optreden van Berget Lewis, speel mee met de hippe bingo en en bied op één van de prachtige items tijdens onze veiling.

De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan de verbouwing van Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Eet je met ons mee op 4 oktober? Kijk snel voor meer informatie op www.kokenvoorkids.nl.