Jumping Amsterdam

RAI Amsterdam

Op donderdag 23 januari barst het mooiste paardensportevenement van Nederland weer los in RAI Amsterdam. Tijdens Jumping Amsterdam staan topsport, show en entertainment centraal. Het prestigieuze evenement vindt sinds 1958 plaats in de RAI en staat bekend om uitverkochte tribunes en ijzersterke deelname van de mondiale top in de FEI Dressage World Cup en de Longines FEI Jumping World Cup. Lees verder

Op donderdag 23 januari barst het mooiste paardensportevenement van Nederland weer los in RAI Amsterdam. Tijdens Jumping Amsterdam staan topsport, show en entertainment centraal. Het prestigieuze evenement vindt sinds 1958 plaats in de RAI en staat bekend om uitverkochte tribunes en ijzersterke deelname van de mondiale top in de FEI Dressage World Cup en de Longines FEI Jumping World Cup.

Jumping Amsterdam is hét toonaangevende internationale hippische sportevenement van Nederland. De accommodatie, de sfeer en het entertainment, maken een omgeving die verbindt en waar iedereen zich thuis voelt. Bedrijven, overheden en bestuurders treffen elkaar op Jumping Amsterdam.


Het evenement is voor partners en sponsoren een uitstekend platform voor relatiebeheer. De vip-loge of tafel biedt een uitstekende mogelijkheid om gasten uit te nodigen voor een bijzondere ervaring. De combinatie van internationale paardensport op het hoogste niveau, entertainment en een enerverende Amsterdamse ambiance, is uitermate geschikt om informeel zaken te doen. Jumping Amsterdam biedt verschillende opties op het gebied van hospitality en exposure.

Of u nu op zoek bent naar een platform om uw relatiemanagement naar een hoger plan te tillen of om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze gezamenlijke doelgroep, Jumping Amsterdam biedt u tal van mogelijkheden. 

Wenst u vrijblijvend informatie of wilt u een afspraak over participatie? Neem telefonisch contact op via 020-5491025. Of contacteer Pim Bakkenes per mail: pim@jumpingamsterdam.nl

Europaplein 24 , 1078 GZ Amsterdam