Hello Zuidas Veiligheidsplatform

Drie keer per jaar organiseren we het Veiligheidsplatform. Hierbij zijn security officers van middelgrote en grote bedrijven en diverse instellingen aanwezig, in combinatie met vertegenwoordigers van de politie, brandweer, veiligheidsregio en gemeente. Lees verder

Een prettige en leefbare openbare ruimte is essentieel voor een toplocatie als Zuidas. Dagelijks maken duizenden mensen gebruik van de fietsenstallingen, binnentuinen, groenvoorzieningen, pleinen en stations. Daarom heeft Hello Zuidas afspraken met de gemeente Amsterdam om de professionele en strakke uitstraling van Zuidas te behouden. 

Drie keer per jaar organiseren we het Veiligheidsplatform. Hierbij zijn security officers van middelgrote en grote bedrijven en diverse instellingen aanwezig, in combinatie met vertegenwoordigers van de politie, brandweer, veiligheidsregio en gemeente. Deelnemers krijgen informatie over ontwikkelingen met betrekking tot de veiligheid in het gebied. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld terreurdreiging, brand in hoogbouw, sociale veiligheid, cyber security en ontruimingsprocedures. Op basis van de agenda worden veiligheidsexperts uitgenodigd. Ook worden er trainingen aangeboden.

Wil je meer weten over het Veiligheidsplatform of onze pijler Openbare Ruimte & Veiligheid? Neem dan contact op met onze projectleider Fouad Benaya | fouad.benaya@hellozuidas.com.