Hello Zuidas ´End of the Year Meeting´

Ieder jaar sluit Hello Zuidas het jaar feestelijk af met haar members met een ´End of the Year´ meeting. Lees verder

In november 2019 sprak Zef Hemel op de eindejaar bijeenkomst van Hello Zuidas in Circl. Hij presenteerde daar zijn toekomstvisie op Amsterdam. Hij kreeg eerder de opdracht van de Burgemeester deze uit te werken in het licht van oplossingen voor het overvolle (oude) centrum van de stad. Hemel zag bijzonder veel potentie in de omgeving van de RAI en het Europaplein.
Dit jaar is gestart met de opening van een iconisch gebouw op Zuidas: nhow Amsterdam RAI. Het hotel wil een sociaal- en multicultureel ontmoetingspunt creëren voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers. Deze visie sluit aan bij de wens om het oude centrum van Amsterdam meer te ontlasten door mensen te verleiden Zuidas (langer) te bezoeken.

Naast nhow zijn er nog twee grote partijen die bijdragen aan de toeloop naar het Europaplein: congrescentrum RAI en het MBO College Zuid. Samen met Paul Riemens (CEO van RAI), Hermann Spatt (General Manager van nhow Amsterdam RAI) en Sonja Hoogendoorn (Directievoorzitter bij MBO College Zuid) betrekken wij de members van Hello Zuidas graag bij de toekomstplannen van grote spelers op het Europaplein. Wat kunnen nieuwe voorzieningen betekenen voor bezoekers en bewoners van de stad? En hoe zien zij de toekomst van het Europaplein?

Verdere informatie en programmering volgen.