Grachtenfestival Zuidas #2 - Adam Quartet

De Thomas Amsterdam

Op de tweede dag van de Grachtenfestival concerten in Zuidas zijn we te gast bij De Thomaskerk. Kom genieten van de prachtige klanken van het ADAM Kwartet in de bijzondere architectuur van de Thomaskerk. Lees verder

Op de tweede dag van de Grachtenfestival concerten in Zuidas zijn we te gast bij De Thomaskerk. Kom genieten van de prachtige klanken van het ADAM Kwartet in de bijzondere architectuur van de Thomaskerk.

Let op: ook voor dit concert is aanmelden vooraf noodzakelijk, dit in verband met de maximale toegestane capaciteit en regels rondom het Corona virus.

Ben je geen member van Hello Zuidas? Reserveer dan je plaatsen via de website van het grachtenfestival.

ADAM Quartet - foto credits: Foppe Schut


Het Grachtenfestival begint met muziek. Ook dit jaar is de missie om podium te bieden aan jong talent. Het thema van het festival is dit jaar Wonder en het wonder van muziek krijgt in deze tijd een extra lading. Ongeveer 30 locaties zullen decor zijn van verschillende concerten - van klassieke muziek tot jazz naar muziek uit andere culturen. Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties.

Prinses Irenestraat 36, 1077 WX Amsterdam