Grachtenfestival Zuidas #1 - Tengu Malina Bossa Nova Quartet

Restaurant As

Op dinsdag ben je welkom bij Restaurant As in het Beatrix Park waar je kan genieten van het ‘Tengu Malina Bossa Nova Quartet’. Lees verder

Terwijl het even leek dat we deze zomer zonder al die fijne concerten, festivals en andere culturele activiteiten moesten zien door te komen, zijn we blij te mogen melden dat de traditie van het Grachtenfestival dit jaar wordt voortgezet! Op dag één kunnen we genieten van tropische tinten. Let op: aanmelden is in verband met de Corona maatregelen noodzakelijk. 

Op dinsdag ben je welkom bij Restaurant As in het Beatrix Park waar je kan genieten van het ‘Tengu Malina Bossa Nova Quartet’. 'Tengu Malina wordt in 2018 zangeres en gitariste Martina Effy (pseudoniem voor Martina Bergonzoni) en saxofonist Niccolo’ Zanella opgericht met de intentie om hun eigen interpretatie van stukken uit verschillende genres aan hun publiek te presenteren. Ze werken veel samen met het Amsterdam Music Project en spelen onder andere voor ‘Make The World Great Again Festival 2018 en het pilot-event van Roef Festival. In het najaar van 2019 besluit het duo om meer nadruk te leggen op Braziliaanse melodieën en worden contrabassist Pedro Ivo Ferreira en drummer Ilia Rayskin toegevoegd aan het ensemble. Het nieuw gevormde Tengu Malina Bossa Nova Project speelt bekende songs van onder andere Chega de Saudade en minder bekende, maar diepgaande werken, vergezeld door mooie melodieën en uitdagende ritmes.

Let op: ook voor dit concert is aanmelden vooraf noodzakelijk, dit in verband met de maximale toegestane capaciteit en regels rondom het Corona virus.  

Ben je geen member van Hello Zuidas? Reserveer dan je plaatsen via de website van het grachtenfestival.

Tengu Malina 

Het Grachtenfestival begint met muziek. Ook dit jaar is de missie om podium te bieden aan jong talent. Het thema van het festival is dit jaar Wonder en het wonder van muziek krijgt in deze tijd een extra lading. Ongeveer 30 locaties zullen decor zijn van verschillende concerten - van klassieke muziek tot jazz naar muziek uit andere culturen. Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties.

Pr. Irenestraat 19, , 1077 WT Amsterdam