CIRCL College Tour: 7 rollen om duurzaam succes te creëren

Terug naar de collegezalen met CIRCL College Tour! In deze opleiding leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Lees verder

Terug naar de collegezalen met CIRCL College Tour! In deze opleiding leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Elke maand nodigen ze een deskundige, professor of visionair uit om een lezing te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Het versnellen van duurzaamheid in het bedrijfsleven zal groen en sociaal herstel stimuleren in het post COVID-19-tijdperk. De blauwdrukken om dit te realiseren zijn er, van de Overeenkomst van Parijs, Donut Economics tot de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, maar uiteindelijk hebben bedrijven mensen nodig die dingen voor elkaar krijgen. Dat is waar het boek "7 rollen om duurzaam succes te creëren" in het spel komt.

In deze lezing zal Carola Wijdoogen, auteur, voormalig CSO van NS en medeoprichter van Sustainability University Foundation, de noodzaak toelichten van bedrijven - vooral tijdens COVID-19 - om duurzaamheid in hun bedrijf te versnellen.

Je leest hier meer over het college en de inschrijfmogelijkheden.