Amsterdam Hotelnacht

Zo’n 40 tophotels openden in 2016, 2017, 2018 en 2019 hun deuren tijdens de Amsterdamse Hotelnacht en boden kamers met korting aan. Ook organiseerden de hotels het hele weekend speciale evenementen. Wie de stad door een andere bril wil bekijken, boekt ook in januari 2020 weer een overnachting in een van de uiteenlopende hotels van de Amsterdamse Hotelnacht. De speciale tarieven nodigen uit tot een mini vakantie in eigen stad. Lees verder

Zo’n 40 tophotels openden in 2016, 2017, 2018 en 2019 hun deuren tijdens de Amsterdamse Hotelnacht en boden kamers met korting aan. Ook organiseerden de hotels het hele weekend speciale evenementen. Wie de stad door een andere bril wil bekijken, boekt ook in januari 2020 weer een overnachting in een van de uiteenlopende hotels van de Amsterdamse Hotelnacht. De speciale tarieven nodigen uit tot een mini vakantie in eigen stad.

Hotelfeesten en -events
De hotels organiseren in het kader van de Amsterdam Hotelnacht van zaterdag- tot zondagmiddag allerlei creatieve, culturele en culinaire evenementen. Veel van de deelnemende hotels bieden speciale diners aan en later op de avond kunnen gasten genieten van een feest op het dakterras van een hotel, een chic suitefeestje of cocktailparty bezoeken en naar een biologische nachtmarkt gaan. Op zondag staan er onder meer yogasessies en brunches op het programma.

Meer informatie
Ga naar de Amsterdamse Hotelnacht website voor meer informatie en kaarten.