< Back to Home

De Zuidas Mobility Experience daagt jou uit!

Reis je met (lease)auto of het OV van en naar Zuidas? Dan dagen wij je uit om een maand lang anders te reizen.

Reis je tijd ver vooruit!

Ooit nagedacht wat je zal doen wanneer je de beschikking hebt over alle mogelijke vervoersmiddelen? Als je niet langer uit gewoonte of gebrek aan opties iedere dag automatisch kiest voor file of een bomvolle metro? Op 3 april starten we in Zuidas met de tweede ronde van de Zuidas Mobility Experience waarin jij dit kunt ervaren. Doe mee en reis je tijd ver vooruit!

Eén maand lang

Of je nu met de (lease)auto of het OV van en naar Zuidas reist, iedereen kan meedoen. Een maand lang krijg je een Zuidaspas met reistegoed waarmee je overal kunt reizen zoals jij dat wilt, privé én zakelijk: e-bike, trein, metro, bus, taxi, deelauto of huurauto. Je persoonlijke assistent helpt je bij het plannen van je optimale reis.

Aanbod op maat

Met de Zuidas Mobility Experience kan jij ontdekken wat het is om volledig flexibel te reizen. We zoeken (lease)autorijders én OV-reizigers. We doen je een aanbod dat voor een maand volledige vrijheid biedt. In ruil daarvoor leren wij graag van je ervaringen!

Betalen voor gebruik

Met één app-click een veelvoud aan mobiliteitsdiensten gebruiken, dat is de toekomst van het reizen. In plaats van een auto bezitten, betaal je alleen voor het gebruik van een veelvoud aan vervoersmiddelen. Met de Zuidas Mobility Experience werken we alvast toe naar deze toekomst. Wat vonden eerdere deelnemers? Bekijk de video

Meld je aan

Interesse? Meld je hier aan en we nemen vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.