< Back to Home

Projectleider Openbare Ruimte en Veiligheid gezocht!

Hello Zuidas zoekt versterking!

Hello Zuidas is de gebiedsmanagement organisatie van Zuidas. Wij vertegenwoordigen ruim 200 publieke en private partijen in het gebied. Op de Amsterdamse  Zuidas wordt volop gebouwd aan nieuwe woningen, kantoren en voorzieningen. De voorbereiding op de ondertunneling van de A10 en de bouw van een nieuw station (Zuidasdok) is in volle gang. Hello Zuidas zet zich in voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor (internationale) ondernemingen, kennisinstellingen en wonen. Onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn levendigheid, goede bereikbaarheid, openbare ruimte & veiligheid en duurzaamheid.

Projectleider Openbare Ruimte en Veiligheid

Een toplocatie als Zuidas verdient een aantrekkelijk vestigingsklimaat met een hoge kwaliteit openbare ruimte. Als Projectleider Openbare ruimte en Veiligheid breng je publieke en private partijen samen en werk je aan concrete projecten en initiatieven die de gebiedsontwikkeling van Zuidas bevorderen. Het is een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met leuke collega's. Heb jij interesse in gebiedsontwikkeling, stedelijke vraagstukken en veiligheid, neem je graag initiatief en beschik je over goede analytische en organisatorische vaardigheden? Dan komen we graag met je in contact.

Wat bieden wij:

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor 4 dagen per week en een honorering die past bij tenminste 5 jaar relevante werkervaring op academisch denk- en werkniveau. Je staat aan de basis van nieuwe samenwerkingsverbanden in een nieuw stuk stad. Hello Zuidas houdt kantoor in het WTC Amsterdam. Je werkt in een klein team van gemotiveerde mensen.

Wat zoeken wij:

  • wo denk- en werkniveau (richting planologie, sociale geografie, stedenbouw of bestuurskunde);
  • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een vlotte pen;
  • Je hebt interesse in vraagstukken rondom stedelijke ontwikkeling;
  • Je bent creatief, initiatiefrijk en een bruggenbouwer;
  • Je hebt ervaring met de organisatie van bijeenkomsten en evenementen;
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of de directe omgeving;
  • Je hebt een brede algemene ontwikkeling;
  • Je hebt beleidsmatig inzicht en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Contactinformatie:

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via 020-333 74 41.

Is je interesse gewekt voor deze vacature? Mail je motivatie en C.V. z.s.m. naar servicepoint@hellozuidas.com ter attentie van Olivier Otten, directeur Hello Zuidas.

www.hellozuidas.com
www.facebook.com/hellozuidas/

Vacature Openbare Ruimte