< Back to Home

Hello Zuidas zoekt versterking!

Hello Zuidas is de gebiedsmanagement organisatie van Zuidas. Wij vertegenwoordigen ruim 230 publieke en private partijen in het gebied. Op de Amsterdamse Zuidas wordt volop gebouwd aan nieuwe woningen, kantoren en voorzieningen. De voorbereiding op de ondertunneling van de A10 en de bouw van een nieuw station (Zuidasdok) is in volle gang. Hello Zuidas zet zich in voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor (internationale) ondernemingen, kennisinstellingen en wonen, juist tijdens alle bouwwerkzaamheden. Onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn levendigheid, goede bereikbaarheid, openbare ruimte & veiligheid, wonen en duurzaamheid.

Projectleider Mobiliteit & Bereikbaarheid

Een toplocatie als Zuidas verdient een aantrekkelijk vestigingsklimaat. Een goede bereikbaarheid via alle modaliteiten is daarbij van cruciaal belang. Hello Zuidas zoekt een projectleider die zich daarvoor wil inzetten. Naast je werkzaamheden voor Hello Zuidas word je coördinator voor het Rijksprogramma Slimmer & Duurzaam naar Zuidas waarin verschillende publieke en private partijen samenwerken en waarschijnlijk Secretaris van de Taskforce Bereikbaarheid. Heb jij een achtergrond in mobiliteitsmanagement en heb je tenminste vijf jaar werkervaring? Houd je er van om als spin in het web te opereren? Kun je goed schrijven? Lees dan verder.

Wat bieden wij:

Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met een klein team van leuke collega's. Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor 4 dagen per week en een bruto salaris tussen 3.600 en 4.300 euro (o.b.v. full time). Een plek aan de basis van een nieuw stuk stad, nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden. Je werkt in het centrum van het gebied in een bescheiden kantoor in het WTC Amsterdam. Samen met onze private en publieke members werk je aan concrete projecten die Zuidas nu en in de toekomst bereikbaar houden.

 

Wat zoeken wij:

* wo denk- en werkniveau (richting mobiliteitsmanagement, planologie, sociale geografie, stedenbouw of bestuurskunde);

* Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een vlotte pen;

* Je hebt interesse in vraagstukken rondom mobiliteit, bereikbaarheid en fiets;

* Je bent creatief, initiatiefrijk en een bruggenbouwer;

* Je hebt ervaring met werken in een complexe omgeving;

* Je bent woonachtig in Amsterdam of de directe omgeving;

* Je hebt een brede algemene ontwikkeling;

* Je hebt beleidsmatig inzicht en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen;

* Vanwege samenstelling vh team gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar man.

 

Contactinformatie:

Heb jij interesse in stedelijke vraagstukken, gebiedsontwikkeling en mobiliteit? Neem je graag initiatief en beschik je over analytische en organisatorische vaardigheden? Dan komen we graag met je in contact. Mail je motivatie en C.V. z.s.m. naar servicepoint@hellozuidas.com ter attentie van Olivier Otten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-333 74 41.