< Back to Home

Hello Zuidas zoekt versterking!

Hello Zuidas is de gebiedsmanagement organisatie van Zuidas. Wij vertegenwoordigen ruim 200 publieke en private partijen in het gebied. Op de Amsterdamse  Zuidas wordt volop gebouwd aan nieuwe woningen, kantoren en voorzieningen. De voorbereiding op de ondertunneling van de A10 en de bouw van een nieuw station (Zuidasdok) is in volle gang. Hello Zuidas zet zich in voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor (internationale) ondernemingen, kennisinstellingen en wonen. Onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn levendigheid, goede bereikbaarheid, openbare ruimte & veiligheid en duurzaamheid.

 

Projectleider Levendigheid & Marketing

Een toplocatie als Zuidas verdient uitstekende (horeca-)voorzieningen, winkels, cultuuraanbod en evenementen. Als Projectleider Levendigheid & Marketing breng je publieke en private partijen samen om daar versnelling in aan te brengen. Het is een veelzijdige senior functie in een dynamische omgeving met leuke collega's. Je werkzaamheden omvatten onder meer het voorzitten van diverse Zuidas overleggen, het verder brengen van Hello Zuidas media en initiatieven ter verlevendiging van Zuidas. Heb jij interesse in stedelijke ontwikkeling, een 'hands-on' instelling en creatieve vaardigheden? Dan komen we graag met je in contact.

Wat bieden wij:

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor 4 dagen per week en een honorering die past bij tenminste 5 jaar relevante werkervaring op academisch denk- en werkniveau. Je staat aan de basis van nieuwe samenwerkingsverbanden in een nieuw stuk stad. Hello Zuidas houdt kantoor in het WTC Amsterdam.

Wat zoeken wij:

  • wo denk- en werkniveau
  • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een vlotte pen;
  • Je hebt belangstelling in stedelijke ontwikkeling;
  • Je bent creatief, initiatiefrijk en een bruggenbouwer;
  • Je hebt ervaring met media en evenementen;
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of de directe omgeving;
  • Je hebt een brede algemene ontwikkeling;
  • Vanwege het aantal vrouwen in ons team heeft een man bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Contactinformatie:

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via 020-333 74 41.

Is je interesse gewekt voor deze vacature? Mail je motivatie en C.V. z.s.m. naar servicepoint@hellozuidas.com ter attentie van Olivier Otten, directeur Hello Zuidas.

www.hellozuidas.com

www.facebook.com/hellozuidas/